2020-03-27 07:56:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Egy izgalmas kapcsolat van kibontakozóban

Napi horoszkóp március 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ön rengeteg testmozgást igényel, hogy megőrizhesse a jó közérzetét és a kiegyensúlyozottságot, és ezt most csak otthonában teheti meg. Ha van kertje, akkor levezetheti energiáját a szabadban, ha nincs, akkor szívesen barkácsol, most ezt a szenvedélyét kiélheti.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a Jupiter-Plútó konjunkcióval fényszögben áll. Önnek az anyagiak birtoklása különösen fontos, mert ez szükséges a biztonság-érzetéhez. Sokat és keményen dolgozik a jólétért, most valamilyen otthon végezhető munkája akad.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr-Hold fényszöge miatt fontolóra vesz kisebb változtatásokat az életritmusában. Ha a családban van egy kis szóváltás, azt képes elsimítani, mert ragyogó meglátásaival megnyugtat mindenkit.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Merkúr önnek mindenképpen ragyogó elfoglaltságot hoz, mivel ez a konstelláció írói vénát sejtet. Ön talán neki fog a naplóírásnak, ezzel pedig remekül elszórakoztatja magát.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap most a kilencedik sorsterületén jár, amely lehetőséget nyújt a szellemi fejlődésre és a látóköre kiszélesítésére. Ma olvashat olyan műveket, amelyek elmélyítik a tudását.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma úgy érzi, hogy majd felrobban a dühtől és valószínűleg nem ok nélkül. Jó alkalom a feszültség levezetésére, ha rendet rak az otthonában, megszabadul a felesleges holmiktól. Ettől ön is felszabadultnak érezheti magát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Fontos kérdések kerülnek ma terítékre, és a párjával akár mindent újrakezdhetnek, tisztalappal indulhatnak. Elrendezheti az adózással és a biztosítással kapcsolatos pénzügyeit, akár online is.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ha független, megismerkedhet valakivel egy társkereső oldalon, ebből később fontos kapcsolat lehet. Ha házasságban él, kellemes élmények érhetik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz helyzete arra utal, hogy önnek most is van lehetősége pénzt keresni. Valamit nagyon jól csinál! Az üzletet egy társuláson keresztül érheti el, vagy egy régi kollégája keresi meg egy ajánlattal.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Megnyugtató híreket kap, amelyek a pénzügyeit is érintik, már biztos benne, hogy túljut majd a válságon. Délután pihen, kipróbál egy új receptet, olvasgat, vagy hosszasan telefonál a barátaival.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kedvező fejleményekre számíthat ma. A Vénusz-Plútó fényszöge a pénzügyeit befolyásolja előnyös értelemben, és a szenvedélyét fokozza, kapcsolata izgalmasan alakul. Ha voltak is viták önök közt az elmúlt időszakban, sikerül ezeket lezárni.


Halak: II. 19. - III. 20.

A bolygók ma mindenféle kapcsolatára jótékonyan hatnak. Ha ön független, ismerkedhet a neten, egy izgalmas kapcsolat van kibontakozóban, amely majd később realizálódhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: